Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Khamis, Disember 30

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

Assalamualaikum semua !
Yeay ! Contest lagi ! huhu . Ni dah kira kali kedua aku masuk contest (sama macam kaw la Moon) . uhuhu . Orait , sebelum mula nak ucapkan terima kasih pada Datin Munira Muhiyddin sebab tag & bagitau contest yang meletop macam ni . ~ngee .. ngee ..  :D



Janganlah terkejut . Atas tu banner untuk contest yang aku masuk ni . Lagipun , ni salah 1 syarat untuk ambik bahagian dalam contest ni . Lepas tu , kena letakkan gambo yang sedang melompat ikot style sendiri & tepekkan 3 patah perkataan sebagai caption . Okay , jom tengok gamba aku plak kat bawah ni .



.. TADA ..


" LET'S GET ROCKIN' "



Amacam ? Raget tak kami ? ahahaha ! Bergamba kat UiTM Kampus Puncak Perdana , Shah Alam . Yang pompuan tu member seperjuangan lah . Nama dia Raja Nurul Najwa a.k.a NJ . *ceh! pomot dia plak kan*
Orait , skarang tiba masanya untuk cerita hadiah yang bakal di menangi . Dia punya teruja sampai terkehel2 lengan aku ni . ahahaha !



JENG .. JENG .. JENG
Nilah hadiahnya !

 

1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00


 Okay , aku tag kat :
  1. Cikgu FiQ
  2. Ijam Ismail
  3. Hakim Zailan



Korang berminat nak join ? Jomlah ! Meh , KLIK SINI untuk maklumat lanjut .




.

5 ulasan:

mr.F berkata...

okeh proceed...tengs sebab sudi join n all the best ya!

Cikgu Fikri berkata...

hahahhaha...
cemerlang lah ko lompat..
tp, ko ni sajer jerk kan nak sindir aku join kontest ni..
ko kn tahu badan aku ni comel..
mcm ner lah aku nak lompat sedemikian rupa?

azreenazeman berkata...

mr.F : yeay ! Thanks tau .. ;)

azreenazeman berkata...

fiq : ahahaha ! ko ni .. ala , rileks le .. saje jek tag kat ko .. mane la tau ko bleh pomot kat member ko ke .. hik3x .. ;)

Munira Muhiyddin berkata...

tu diaaaa, terbaik lompatan ko.