Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Isnin, Januari 31

LADY GAGA : IKON FESYEN DUNIA !


Assalamualaikum blogger !
Sorry lah sbab dah lame tak update entry .. rasenye macam dah naek bersawang + berhabuk + berdebu laman blog aku ni .. hahaha ! Tak pe2, chill k .. Kali ni aku nak kupas sikit tentang " Lady Gaga " .. Honestly, dulu aku minat giler kat dia ni .. kalo korang peminat num 1 , aku pun sama jgak .. tapi tahap dewalahh .. huhu .. ko hade ? Tu dulu la okay , sekarang dah tak brape minat .. mungkin sbab banyak sgt anasir2 negatif yang datang smpai aku rase tak selesa utk terus meminati beliau .. ermm .. dulu aku minat Lady Gaga ni sebab konsep lagu , suara & jugak fesyen beliau .. Bercakap pasal fesyen, korang tau tak yang Lady Gaga ni dianggap sbagai Ikon Fesyen Dunia .. Ramai yang tertarik dgn pembawakan fesyen beliau .. Berikut aku list kan antara fesyen yang ada dalam muzik videonya :-


Fesyen Superb Duperb Pelik
Lagu :- Bad Romance [ Download MP3 ]




Fesyen Sehati Sejiwa
Lagu :- Paparazzi [ Download MP3 ]



Fesyen Mata Lalat
Lagu :- Alejandro [ Download MP3 ]



Fesyen Topeng Zorro Berkilau !
Lagu :- Poker Face [ Download MP3 ]



Fesyen Rambut Berbentuk Telefon ?
Lagu :- Telephone [ Download MP3 ]



Korang mampu nak berfesyen macam Lady Gaga ni ? hahaha .. kadang aku tertanya2 jgak, dia ni tak rimas ke dgn macam2 aksesori kat badan tu ? Walau macam mana pun, korang jangan terlalu taksub ye sebab korang sendiri pun tau kan isu yang timbul pasal beliau nih .. So, sendiri mau ingat lahh yek .. Salam .    :D 



4 ulasan:

ijam ismail berkata...

gitulah...

Kodet berkata...

weh ...aku xnak komen psal lady gaga... tp rambut ko mmg mcm tomok ...haha buat aku tegelak~ wahahahahaha



Cara buat maintain trafik blog . Sirius mantap

azreenazeman berkata...

nizam : huhu ..

azreenazeman berkata...

kodet : klakar ke style tomok tu ? kalo cmtu , nk gelak jgak ah .. hahaha ! ;p