Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Selasa, Februari 1

PHOTO EDIT CONTEST


 
( Klik Banner Untuk Terus Ke Blog Penganjur )

Assalamualaikum semua !
Yeay ! Contest lagi .. Contest lagi .. huhu .. Kali ni aku decided nak cuba nasib lagi , kirenye ni baru kali ke-3 la aku join contest .. Semangat bertambah membara bila dpat tahu contest ni perlukan kemahiran edit mengedit .. dah lah aku minat keje2 mengedit nih .. huhu .. penganjur bagi kebenaran untuk letakkan 1 atau 2 gamba .. So , aku ingat nak pertaruhkan 2 gambalahh .. meh tengok gamba yang di edit hasil kerja aku sendiri ni .. ;)

-
-
-
-
-
-
-
-
-

" JENG .. JENG .. JENG "
 
 
Gambar Pertama !
Konsep : P.E.L.A.N.G.I

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Gambar Kedua !
 Konsep : Reflection.



Mesti korang tertanya2 kan , gamba sape ni .. kalau nak tau , ni sume gamba aku & baru jek tahun lepas shoot .. btw , nak minta maaf kat penganjur sebab tak dapat nak tnjukkan pic sbelum & selepas edit sebab dah lame buang yang original shoot .. huhu .. Doakan aku ye kawan-kawan .. harap2 menang .   ;)


Saya nak tag kat :
  1. MuniraMuhiyddin
  2. Nanie Saat
  3. HakimZailan
  

13 ulasan:

APi berkata...

good luck ye..^^

rieyana ynn berkata...

slmt pg...makaseh juin contest yana..nice edit...good luck..;d

Cikgu Fikri berkata...

CEMERLANG LAH KO.....
good luck.. :)

Cikgu Fikri berkata...

eh cop..
bukan gmbr2 ni dh lamer ker?
gmbr ni yg ko menggedik wat kt myspace kan?
bler masa plak shoot taun lepas..
huhhuhuh........

sweet honeydew! berkata...

waaa.. aku di tag ker? alaa.. skrg aq da ta reti nak edit2 cam ko le.. isk.. isk..

azreenazeman berkata...

APi : tengss .. ;)

azreenazeman berkata...

yana : huhu .. bese2 je .. sy xla hebat sgt .. oke2, tengss .. :)

azreenazeman berkata...

fiq : kn shoot awl thun lpas .. apo daa ?

azreenazeman berkata...

nanie : haruslahh ko di tag .. hihihi .. ala , join je la .. jum2 !

Munira Muhiyddin berkata...

thanks tag.
btw kau juga ditag !

http://moonohbulan.blogspot.com/2011/02/aku-support-contest-berapa-umur-cikgu.html

tq :)

azreenazeman berkata...

moon : Iye2 , suda tgk .. Gud Luck tau .. ;)

Cikgu Fikri berkata...

amboi..
awal taun lepas pown kira ker?
huhuhuhuh..
dek,
yg contest tu,
PErlu Ker ko tulis sebesar2 alam yg KO TAU JAWAPANNYA..
indervartikle..
sorry tau..
t bler aku umumkan pemenang, aku akan kreditkan kt ko!!!
TQ :)

AzreenAzeman berkata...

fiq : haruslah kira..huhu..
okay, aku tuntut yek..kalo ko xkreditkan ke aku..
aku hapok muka ko..
hahahaha! :D