Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Khamis, Februari 3

LUCKY DRAW CONTEST !


Salam 1 Malaysia para blogger !
Kalau sebelum ni aku sertai contest2 dari blogger lain, kali ni aku pun nak buat contest khas kepada mereka yang jadi follower aku .. memandangkan dah nak mencecah 100 orang , so , contest lucky draw nilah cara aku untuk menghargai mereka yang sudi follow & aku hanya mencari seorang pemenang sahaja .. sorry lah aku tak ikot style blogger2 lain (bagi hadiah kpd follower ke-100) .. sebabnya kesian kat follower 10 terakhir tu jugak .. tak ada 91 , macam mana nak ada 100 .. btol tak ? Okay, jom tengok syarat2nya ..


.:: SYARAT - SYARAT PENYERTAAN ::.


Pertama :-
Pastikan korang jadi followers yang ke-91 sehingga ke-100 dalam blog ni.

Kedua :-
Buat satu entry pasal contest ni . Letakkan banner dan terus link kan ke sini . (kalau tak buat korang tak dikira sebagai peserta dalam contest ni secara rasmi).

Ketiga :-
Tag 1 atau 2 orang rakan blogger korang .


Hadiah Yang Bakal Di Menangi !!!

*Tambah Nilai mana-mana rangkaian bernilai RM10.00
( Maxis , Celcom , Digi , etc. ).

*Award !
( Eksklusif buat pertama kalinya aku bagi ! ).



Tarikh Tutup : GENAP FOLLOWERS YANG KE-100 !


By the way, contest ni tiada unsur paksaan kepada 10 orang followers tu .. kalau nak join bleh , tak nak join pun tak pe .. aku hanya nak menghargai korang2 yang cuba utk mencukupkan followers aku jadi 100 orang .. lagi satu, sorry aku lambat bagitau kat mereka yang dah follow lebih awal .. tak sempat nak update tadi .. huhu .. so , good luck kepada semua followers aku yang terlibat !      ;)




*kpd followers yang join : sila tinggalkan link blog korang kat komen entry ni yek.


18 ulasan:

NORHIDAYAH berkata...

saya folower ke 90 cmne plak? haihh...

AzreenAzeman berkata...

hidayah : maaf, kmo xdpt join..
sbab hanya follower sepuluh terakhir sebelum mencecah 100 orang sahaja yg layak..
mksudnya dari 91 smpai 100..
maaf sgt2..

NORHIDAYAH berkata...

ala.... cdeyh banget.. huk3

AzreenAzeman berkata...

hidayah : tak pe2, bawak bertendang yek .. hik3x.. ^_^

ijam ismail berkata...

good luck smua..

Yan Michiko berkata...

ltak banner kat sidebar je kan..
x pyh wat entry??
hmm..
sye join..

Cikgu Fikri berkata...

wah..
aku nk join gak..
haahahaahahh..
anyway, good luck semua..
anyway, azreen, sorry sgt sbb tak dpt invite ko tuk contest aku..
anyway, aku cdg nk wat satu contest baru yg SANGAT BERSESUAIAN DENGAN KO DAN NIZAM..
tunggu yer..
contest yg aku nk wat nanti KORANG WAJIB JOIN!!!! :)

AzreenAzeman berkata...

yan Michiko : Yup , letak kat side bar jek..
kalo nak buat entry lgi bgus..
hik3x.. ;)

AzreenAzeman berkata...

fiq : it's okay dear..
ak fhm..
ouh nk bwt contest lg eh?
rsenya ak tau la contest ap..
hehehe..

Yan Michiko berkata...

http://epluly.blogspot.com/2011/02/contest-lucky-draw.html

Cikgu Fikri berkata...

Azreen..

Hahahaha..'aku tau ko mmg akan tau contest aper..
ahahahaha..
maner tau ko bole menang.
mmg melet lah..
ahaaahaha :)

farasakura berkata...

fara join ☺

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/lucky-draw-contest.html

Fifyjammieasbim berkata...

http://fifyjammieasbim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-menang-topup.html


fify da join toink2

Fifyjammieasbim berkata...

http://fifyjammieasbim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-menang-topup.html


fify da join toink2

ღCik Leenღ berkata...

yeay!! Cik Leen yg ke 100!! Hiks. ;)

bun berkata...

ok, join

url pelik sikit

sebab luper nak tulis tajuk :)

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/02/hehheh-nak-join-follower-ke-99-perlu.html

ღCik Leenღ berkata...

follower awak yg ke 100 ;)

http://leenismail.blogspot.com/2011/02/lucky-draw-contest.html

AzreenAzeman berkata...

Thank You So Much kepada semua yang terlibat ..
Terharu sangat dengan korang !
hihihihi .. :)