Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Jumaat, Februari 4

LUCKY DRAW CONTEST : CLOSED !


" LUCKY DRAW CONTEST KINI DITUTUP ! "

Alhamdulillah , contest yang aku buat ni dapat jugak sambutan dari para blogger .. Terima Kasih yang tidak terhingga kepada korang yang berjaya menjadi follower aku yang ke 91 hingga 100 ni .. lebih mengejutkan + memeranjatkan aku bila tengok contest ni hanya berlangsung selama satu hari .. serius aku memang tak sangka .. Okay , bagi mereka yang tak berjaya untuk sertai dalam contest aku yang pertama ni , jangan kecewa .. insyaALLAH laen kali aku anjurkan contest lagi k .. korang yang tak dapat join ni jugak jangan pulak lpas nih tak nak follow aku dah .. sedih aku nnti .. hehehe .. by the way , berikut aku listkan para peserta yang berjaya sertai contest aku ni .. tak ramai pun , ingat sepuluh2 follower nak join .. rupenya tak .. mybe diaorang terlepas pandang atau sewaktu dengannya .. hurm ..


Senarai Nama Peserta :-
  1. Yan Michiko  -  follower ke-93
  2. Farasakura  -  follower ke-96
  3. Fifyjammieasbim  -  follower ke-97
  4. Bun  -  follower ke-99
  5. Cik Leen  -  follower ke-100 

Keputusan akan diumumkan pada hari Ahad ini iaitu bersamaan 06 Februari 2011 di laman blog ini .. Terima Kasih yang tak terhingga sekali lagi aku ucapkan kat korang yang join ni ..     ;)
   


6 ulasan:

Cikgu Fikri berkata...

Wah..
tahniah sbb dh ader 100 followers..
Anyway azreen, aku nk pesan sket..
utk komen box ko ni, aku cdgkan agar word verification tu dibuang..
Bg memudahkan blogger2 lain tuk komen..
Sekadar cdgn jerk..
uhuuhhu :)

AzreenAzeman berkata...

fiq : thanks 4 ur suggestion ..
ak da remove word verification tu ..
hurm ..
alhamdulillah , berkat usaha akhirnya tercapai jgak hasrat nk ade 100 followers kan ?
thanks 4 ur support fiq .. :)

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

hayamak... lambat la pulak..
heee..

AzreenAzeman berkata...

Line putih Line Hitam : takpe2 .. insyaALLAH ade lagi contest slepas ini ..
jgn rsau .. :)

NuSaNa NoSa 91 berkata...

alaaaaaa... ni yg sedih ni.. waaaaaaaa~~ T__T

AzreenAzeman berkata...

Nusana Nosa91 : Takpe2 .. insyaALLAH sy akan anjurkan lagi contest slepas ini .. :)