Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Sabtu, Februari 5

TAK CUKUP BESAR KE ?



Apa yang korang rasa bila sesuatu perkara tuh berlaku berkali2 sedangkan korang tak suke lagi benci ? haih ! Mesti terniat dihati nak HEMPOK atau TUMBOK jek muke sape2 yang lalu-lalang kat situ kan ? huhuhu .. sebelum tu , meh aku crite from A to Z okay .. Stiap hari sabtu , tempat aku ade buat Pasar Malam atau lebih dikenali sebagai Pasar Lambak .. biasenya hari macam nilah yang di tunggu2 oleh para ibu di mana mereka semua PASTI akan mencampakkan sudip beserta kuali masing2 ke dalam Stor yang disediakan ( mksudnya tak perlu masak ler ) .. now , back to the topic , mase tu ape lagi ? aku pun pegilah ke Pasar Malam tu untuk beli barang sikit .. Tak lama aku berjalan sambil meninjau barang2 niaga yang ada , tiba-tiba !



PPPUUUKKKK !!!



Ada sorang budak berumur dalam lingkungan 5 tahun langgar aku dengan sengaja .. aku pun tunduklah nak tahan budak tuh biar tak jatuh .. then , orang yang ade kat belakang aku pulak terlanggar ******** aku .. adeh ! MALU bole tak ? lepas tu , mak bapak budak tuh barulah terbangak-bangak nak amek anak dia .. nak mintak maaf , jauh sekali .. aku pun buat selamba & tebalkan muka dengan makhluk yang terlanggar aku .. tak lama lepas tuh ..



PPPUUUKKKK !!!



Ade pulak budak umur dalam lingkungan 10 tahun jalan sambil pimpin tangan mak dia tapi dalam keadaan budak tu pandang jalan raya .. bukan tengok depan .. aku pulak terpaksa mengelak dia sedangkan tu jalan aku ( dah macam naek kete plak ) .. mase nak elak tu ade orang  di sebelah budak tu cuba untuk memintas .. Ah Suda ! Memang berlaku ACCIDENT lah di situ .. masok ni kirenya dah 2 kali .. hati aku plak dah 2 kali jugak cakap macam ni ( !@#$%^&*(!@#$% ) .. huhuhu .. diaorang nih tak nampak aku ke ? Ape ? Tak Cukup Besar Badan Aku Ni ? hurm .. lepas jek accident tu dengan muka blushingnya aku jalan dengan penuh berhati2 .. ngee .. ngee ..   :D



10 ulasan:

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ha3~ ni mesti kes diorg jln xpndg depan.. syok tngok kiri knn kot.. ^_^

sweet honeydew! berkata...

ko jalan syok sndiri la ayie. wey, g p.mlm sendiri2 haje.. huhu..

AzreenAzeman berkata...

nusana nosa91 : btol2..lpas tu kte plak yg jd mangsa..ptot ke? huhu ..

AzreenAzeman berkata...

nanie : mne ade..
ak jalan syok rmai2 lah..haha..
nk ajak ko pun, ko ade ke kat P.Gudang?
hmm...

Cikgu Fikri berkata...

hahahhahaahah...
lawak2..
ntah2 ko pki baju pompuan kot masa tu..
hahahhaahhaah :)

ouh!suhard berkata...

( !@#$%^&*(!@#$% ) ..
bahasa ape tu ?
hahaha ~

AzreenAzeman berkata...

fiq : tak de maknanye..
kalo baju pompuan..
sah2 aku da kena *****..
hahaha! ;D

AzreenAzeman berkata...

suhard : bhse AVATAR bole tak ?

bun berkata...

hhahah

sabor jelah

kalaw dah ramai tuh la jadinyer

AzreenAzeman berkata...

bun : itulah fasal..
mmg bersaba jek mse tuh..
hurmm.. :(