Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Ahad, Februari 6

THE WINNER GOES TO ...


Salam semua ..
Dah macam nak umumkan Grammy Award pulak aku rase .. huhu .. korang ingat lagi tak contest yang aku buat ni ? Ala , Lucky Draw Contest tu .. by the way, aku nak mintak maaf sangat2 sebab tak dapat nak bagitau tepat pada masanya .. line internet kat kampus aku nih ade problem .. tak bleh nak connect .. dari petang sampailah ke malam .. lagi pun , memang biasenya macam tuh .. aku pun bengang jek kot .. orait , sekarang aku nak umumkan pemenangnya .. yang tak dapat hadiah tu jangan sedih2 ye .. lepas nih insyaALLAH aku akan anjurkan contest yang lebih GRAND lagi .. huhu .. okay, dan ..












Tinggalkan number phone atau ucapan kat ruangan komen entry nih ..

8 ulasan:

bun berkata...

huhu

thanks bangat

da lupe senanyer :)

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/02/thanks-lot-to-you.html

bun berkata...

huhu

thanks bangat

da lupe senanyer :)

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/02/thanks-lot-to-you.html

ijam ismail berkata...

tahniah ye ~~~
=D

Yan Michiko berkata...

alaa..
xmenang plak..
hehee..
taniah.. :D

Yan Michiko berkata...

alaa..
xmenang plak..
hehee..
taniah.. :D

AzreenAzeman berkata...

bun : ouh ! Thanks jugak kat kmo .. :)

AzreenAzeman berkata...

ijam : ye .. ye .. sy tau .. ;p

AzreenAzeman berkata...

Yan : takpe .. bleh cuba lagi di lain kali ye .. hehehe .. ;)