Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Khamis, Februari 10

NORZIZI ZULKIFLI !


Korang ingat lagi tak selebriti Tanah Air ni ? Ha ! Nilah dia Norzizi Zulkifli merangkap pensyarah aku untuk semester baru ni .. beliau ajor aku subjek Asas Pengarahan .. teruja tak hengat aku mase 1st time masok klas dia nih .. hahaha .. senior aku ramai cakap beliau agak straight dalam mengajar .. tapi rupa2nya sume tu PELESU semata2 .. kteorang siap bleh bergurau senda kot .. huhuhu .. tamat jek kelas, Puan Zizi mintak tolong bawakan beg-beg terus ke keretanya .. lepas tu, MAJORITI nak tolong .. amboi ! bukan maen lagi .. bile dah tengok ramai sgt nak tolong .. aku pun buat dunno jek la .. Selang bape ari lepas tu , aku bukak facebook .. tiba2 aku di tag dengan sengajanya ...

-
-
-
-
-

Gambar yang dieorang snap dalam kereta baru Puan Norzizi !



MOTIP ?!


Nak jeleskan aku la tu .. ade aku kesah ? aku HAPOK muke sorang2 nanti (tak termasuk Puan Zizi okay) .. huhuhu .. so , kalo korang tak knal sape beliau nih .. try flashback balik filem2 era tahun 90-an .. insyaALLAH korang dapat ingat semula .. hehehe .. orait , tu jek .. Salam ..    ;D 




20 ulasan:

sweet honeydew! berkata...

wah wah... apsal sume org yang gelamer ahje ngajar ko? dulu shafinaz. skrg zizi plak.. jeles taw gegirl. hehe.. :)

shahsyaz berkata...

seyes study ngn norzizi??

wau???

eh, awk amek kos ape yek???

Cikgu Fikri berkata...

duniawi semua tu..
boleh?
MOTIP?
uhuuhhuhu :)

ijam ismail berkata...

huhu..tulah spe swoh wat dunno ...
ghase lah..hehe..
chill j...

shikinbudakbaik berkata...

kirim salam kat Pn. Zizi k...:)

AzreenAzeman berkata...

nanie : huhuhu .. saba2 , bawak bertendang .. meh la dtg tmpt ak, bleh join blaja ngn mereka .. ;)

AzreenAzeman berkata...

shahsyaz : a'ah .. blaja dgn beliau..
sy amek kos Dip Seni Lakon ..
kat UiTM Shah Alam .. :)

AzreenAzeman berkata...

fiq : kuang asam jek ko yek ..
tubok muke ko ..
huhuhu .. :p

AzreenAzeman berkata...

ijam : sdih skit la xdpt brgamba ..
xpe2 , nxt week ak wt photoshoot dgn dia .. bole ?

AzreenAzeman berkata...

shikin : insyaALLAH .. :)

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

uhhhhh pn zizi... kirim kat dia yerrr... uhhhh glamer lahhh korang lepas ni

AzreenAzeman berkata...

Afzainizam : huhu .. insyaALLAH sy smpaikan slm kmo ye .. ouh , mne ad glamor .. bese2 je .. ;)

shahsyaz berkata...

tlg kim salam sama dia.. dulu2 minat sgt2 kt dier!!!

Afzainizam berkata...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

ye la tuuuuu.... ni krim salam bebetoiiii yerrr

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

NuSaNa NoSa 91 berkata...

xkenal la plak.. huahuahua~ ^_^

AzreenAzeman berkata...

shahsyaz : sy da krimkan salam kamo kat beliau .. ;)

AzreenAzeman berkata...

Afzainizam : Yup , saya dah krimkan salam kmo kat beliau jugak .. ^_^

AzreenAzeman berkata...

Nusana nosa91 : ouh ye ke ?
try la search kat carian google ..
bce profile beliau ..
insyaALLAH kmo knal .. :)

Dda Ly berkata...

hihihi comel btol kwn2 u..owh, zizi ni mmg sporting yek? untung la u ols dpt study ngan die..:)