Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Jumaat, Februari 18

PERAK DARUL RIDZWAN

PERHATIAN : INI ADALAH IDEA GILA SI HALIZUL a.k.a PUTERA BERADU !

Assalamualaikum ..
Ha ! korang tau tak ? member aku ni entah apa yang dah rasuk dalam badan dia sampai tiba2 ajak pegi Perak .. mase tu dah pukul 10.50 malam kot (time2 pintu pagar utama kampus nak tutup) .. bila dah setuju nak pegi , ahli yang nak ikot pulak tak cukup .. hahahaha .. macam2 hal .. nasib baik tak lama lepas tu jumpe Ijan & beliau pun setuju nak ikot .. hurmm .. berikut aku listkan watak-watak yang terlibat ..




Kenal tak ? try la search yek kat facebook .. insyaALLAH korang kenal .. hahaha .. kiteorang bergerak dari Kampus UiTM Puncak Perdana area pukul 11.15 malam .. memandangkan masing-masing tengah kering .. apa lagi , pegilah cucuk duit dulu .. satu Shah Alam kot pegi , dari seksyen 2 sampai seksyen 17 kiteorang tawaf .. sume jenis ATM bleh plak OFFLINE ?! Aaaaarrrrgggghhhhh !!! geram bole tak ? last2, kiteorang decide amek kat Perak nanti jek .. huhuhu .. Orait, jum teruskan cerita dengan lokasi-lokasi terpilih yang sempat ditinjau oleh kami ..    ;)



tiba kat Ipoh pkul 4 pagi . terus bermalam di MAJESTIC HOTEL .
( ko hade ? hahaha ! ) 

-
-
-


lepas tu, jalan2 kat TAMAN REKREASI GUNUNG LANG .
( penat bole tak ? )

-
-
-


tinjau tanpa hala tuju di LOST WORLD OF TAMBUN .
( hehehe ...    ^_^  )

-
-
-


perut dah melagukan irama Malaysia . mari bersarapan di ULU KINTA .
( murah2 belaka ! kenapa Johor tak macam ni ? hurrmm )

-
-
-


photoshoot sebentar di VICTORIA BRIDGE .
( lokasi penggambaran Zombie Kampung Pisang .. mampu ? )

-
-
-


terus bergerak ke Kuala Kangsar . pegi SMK CLIFFORD (bekas skola Putera Beradu) dan MALAY COLLEGE KUALA KANGSAR ( MCKK ) . 
( aarrrrgggghhhh ! cuaca panas giler ! )

-
-
-


serang rumah Putera Beradu secara berjemaah di KAMPONG STATION !
( dapat berkenalan dengan family beliau )

-
-
-


menggedik di UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS ( UPSI )
( bersama Munira Muhyiddin ! )

-
-
-

Fuh ! Banyak jugak tempat kiteorang pegi kan ? padahal , ada lagi lokasi menarik yang aku nak sangat pegi tapi tak berkesempatan macam Teluk Batik, Bukit Larut, dan banyak lagilah .. nasib baik mase nih takde orang sponsor .. kalo ade , memang aku mintak extend mase melancong ! bole ? huhuhuhu .. by the way, terharu dapat berjumpa dengan kawan lama aku tuh , Munira Muhyiddin ( blogger ) .. macam2 topik kot kiteorang bukak .. almaklumlah , dah lame giler tak bergosip .. hehehe .. okaylah , tu jek entry aku kali nih .. Salam ..    ;D



12 ulasan:

Cikgu Fikri berkata...

Pergh..
ko ni mmg sah2 Natasya!!!
tapi aku dh g lah tambun tu,
sgtlah tuttttttttttttttt ok...
insyaAllah lepas cuti sem ni, aku nk g survey budak2 sekolah kt Ipoh.(ala2 cm praktikum)..
so, siap ko, aku update citer melambak pasal ipoh..
anyway, patutlah aritu ko menggedik nk num moon..
rupanya sebab itukah?

AzreenAzeman berkata...

fiq : Natasha ? motip ? huhuhu ..
ouh da penah pegi eh ?
best tak bg ko ?
ermm ..
a'ah , mnx num moon sbab nak jumpa dia & nak tgk UPSI tu ..
chantek ke x ..
bole ? huhuhu ..

ijam ismail berkata...

hahaha....natasya??????????ke natasha???huhuhu...
msti best gler g perak..hm..aq lom jejak lg..wawawawa..haha
=)

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh aku nampak lost world tambut tu tempat paling menarikkkkk tau.... gunung lang tu aku pernah gak terjahhhh menarik gak tuuu

AzreenAzeman berkata...

ijam : xpe2, insyaALLAH 1 ary nnti dpt pegi jgak .. ;)

AzreenAzeman berkata...

Afzainizam : Yup , best kan ?
memang meriah gler tmpt tu ..
~Hee .. ;D

Munira Muhiyddin berkata...

owh azreenazeman.blogspot.com
terharu sayew awak sudiw lawat sayew arituew *gedikk*

lenkali dtg2 la lagi, byk lagi tmpt kt dlm kmpus tu aku lom tunjuk :DD

AzreenAzeman berkata...

mo0n : insyaALLAH .. kalo ade rezeki , ak dtg lagi ..
btw, ko pun dtg ah tmpt ak ..
UiTM Puncak Perdana .. ;)

Dda Ly berkata...

waaaaa mmg best!:)

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

solo molo berkata...

lama giler x masuk perak...
last mas0k tahun 2002 k0t...

AzreenAzeman berkata...

Dda Ly : yup! mmg best pun ..
hehehe ..
orait2 .. :)

AzreenAzeman berkata...

Dda Ly : yup! mmg best pun ..
hehehe ..
orait2 .. :)