Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Sabtu, Mac 12

SEMUA BLOGGER DI JEMPUT HADIR !!!

( Klik Banner Untuk Terus Ke Blog Rasmi Kami )

Assalamualaikum semua ,
okay, entry aku kali ni nak jemput semua blogger untuk datang ke program amal ni terutamanya bagi mereka yang stay area Shah Alam & sewaktu dengannya .. tapi yang stay jauh2 tu kalau sanggup datang , aku sangat mengalu-alukan kedatangan korang .. actually, program ni under subjek CITU 282 di bawah seliaan ustaz aku .. ianya dinamakan sebagai Program Malam Seindah Kita Impian Palestin ( Malam SKIP ) .. mesti korang tertanya2 kan ape motifnya .. ha ! program ni bertujuan untuk mengumpul sumbangan dari orang ramai dan wang tersebut disalurkan kepada rakyat Palestin .. korang pun tahu kan kehidupan dieorang sekarang yang tak habis-habis diserang .. dieorang dah banyak kehilangan harta, nyawa, tempat tinggal & macam2 lagilah .. jadi, kiteorang harap program ni dapat meringankan beban yang dieorang tanggung .. so, segalanya bermula dari korang jugak .. tanpa korang program ni takkan berjaya .. acara kemuncak program ni adalah seperti berikut :-


Tarikh : 31 MAC 2011
Masa : 9.00 Malam - 11.00 Malam
Tempat : Dataran Kolej Puncak Perdana, Shah Alam.

" Persembahan Khas dari Kumpulan Raihan "


*SEMUA BLOGGER DIJEMPUT HADIR !


5 ulasan:

Cikgu Fikri berkata...

Beyonce dtg tak?
huhhu.....

~emi~ berkata...

menarik..tapi jauh sangat.huhu

AzreenAzeman berkata...

fiq : beyonce cancel .. yg ade Rashmonu .. bole ?

AzreenAzeman berkata...

emi : xpe2, nk bwt cmne kn? hmm.. :(

TAYAR PANCIT berkata...

hai saye da follow awk :) follow me back @ tayarpancit.blogspot.com