Pesanan : Sila tekan Ctrl + C untuk copy sebarang kod HTML . tQ !

Khamis, Mei 12

GIRL'S GENERATION - MR TAXI


Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Wah ! Lama suda tak update blog ni .. rasenye dah bersarang + berhabuk tak hengat dinding2 blog .. hahaha .. hurmm .. okay, kali ini aku nak crite sikit tentang kegilaan or kefanatikan aku terhadap satu kumpulan Korea yang tidak asing lagi iaitulah "Girl's Generation" .. Serius banyak lagu-lagu dieorang yang best & enjoy di dengar .. antaranya macam lagu Gee, Chocolate Love, Oh!, Run Devil Run, Genie ( Tell Me Your Wish ) & Hoot .. by the way, untuk pengetahuan korang jugak .. ade 1 lagi lagu dieorang yang baru jek release bulan April lalu yang bertajuk Mr Taxi ! Rentak & irama lagunya boleh la tahan .. aku pun suke dengar, siap download lagi ! hahaha .. okay, kalo korang tak caye jugak .. cuba korang play Music Video Mr Taxi yang aku link kan ni .. Enjoy ! hik3x ..    ^_^



*dalam group ni aku paling minat kat Soo Young & Jessica

10 ulasan:

sweet honeydew! berkata...

aik? dari tadi dok update, baru skrg ko publish?

ahaha.. btw, nice entry. :)

AzreenAzeman berkata...

nanie : hik3x .. bwu nak publish .. td line ade probs .. ouh, tengs .. ko minat Korean jgak x ? ;)

nano berkata...

wow,,,,cuci2 mata tgk gadis cumil itu,,huhuhu

AzreenAzeman berkata...

nano : cuci mata smbil cuci kaki .. wakakaka .. :D

Syuxer berkata...

owh seksi gila..antara ubat pencuci mata paling berkesan kot hahah..dahla smua body tip top condition..muka boleh wat bantal peluk..emm idaman jejaka ni..

Eien Mohmad berkata...

wahh! bukan main lagi, i just layan movie jeahh, tuh pun kenal boys over flowers jeahh. bapak kuno kan? HAHA -,-

AzreenAzeman berkata...

syuxer : hahaha .. statement agak panas yek .. tu ah, dieorang ni mmg HOT n SEXY .. hehe .. :)

AzreenAzeman berkata...

Eien Mohmad : Kuno ? mne ad .. huhu .. :)

Eien Mohmad berkata...

haha -,- dwg hot okay (:

Insyirah berkata...

hey follow ure blog!!!